Als je een rondreis in Amerika wilt maken, dan heb je waarschijnlijk bepaalde voorkeuren. De een wil een rondreis combineren met een stukje Canada en trekt dus liever naar het noorden, de ander wilt misschien weer de westkust verkennen. Er zijn ook mensen die liever een rondreis Florida willen doen. Dit staat bovenaan hun lijstje en er valt niet te onderhandelen. Dat snappen we best en daar willen we je natuurlijk ook mee helpen. Dat doen we door je vandaag het een en ander te vertellen over een rondreis in Florida. Wij vinden dat er een aantal dingen niet mogen ontbreken en die zetten we uiteen voor je. Lees je mee wat die zijn? 

Strand en rondreis Florida

Florida staat bekend om haar subtropische klimaat. Het ligt helemaal in het zuidoosten van Amerika en het is er vaak warm. Mensen trekken er dan ook graag naartoe om lekker te genieten van de zon en de zee. Ook gepensioneerde Amerikanen met een goed gevulde portemonnee vestigen zich om deze reden in Florida en dat kunnen we hen niet kwalijk nemen. Wat we jóu kwalijk nemen, is dat je niet naar het strand gaat bij een rondreis Florida. Florida bestaat uit prachtige stranden waar je echt wel wat tijd op moet spenderen. Bovendien is het leuk om een ander land mee te pakken als je er toch bent; de Bahama’s liggen voor de kust en ook Cuba is vanaf hier niet ver. 

Steden bezoeken

De steden zijn ook iets wat je móet bezoeken als je eenmaal aan een rondreis Florida bent begonnen. Je kunt genieten van écht Amerikaans leven en de drukte als je bijvoorbeeld naar Miami, Orlando of Tampa gaat. Ook Jacksonville staat op het lijstje en kun je eventueel bezoeken. Daarnaast is het leuk om een bezoekje te brengen aan kleinere steden zoals Fort Lauderdale, wat het Venetië van Amerika wordt genoemd, en aan Fort Myers, Daytona Beach en West Palm Beach. Hoe dan ook; er is voldoende te doen in al deze steden en je vermaakt je je er echt wel een tijdje. Amerikaans uit eten, Amerikaans vervoer, Amerikaans winkelen en Amerikaans leven; het is er allemaal te vinden. 

Activiteiten en rondreis Florida

Er zijn natuurlijk meer activiteiten te vinden tijdens een rondreis Florida dan een beetje op het strand liggen, winkelen en eten. Hoewel ze allemaal bij de cultuur van Amerika horen, wil je ook écht wat zien en beleven. Dat doe je in iets waar ze in Amerika ook nog wel van houden; pretparken. Pretparken zijn er in overvloed in Amerika en dat is maar goed ook. Hier komen veel toeristen en Amerikanen op af en dat is niet voor niets. Het is super leuk om, met of zonder kinderen, naar Disney World, Universal World of Lego World te gaan. Er is bovendien ook genoeg te vinden aan natuur en dergelijke. Hierbij kun je denken aan een park zoals het Everglades National Park of het John Pennekamp State Park. Er zijn uiteraard nog veel meer natuurparken en nóg meer natuur te vinden in Florida. Google eens en dan zul je overspoeld worden! 

Boek jouw volgende reis op deze website.